Opnieuw The Floris Live Debat met Charles Groenhuijsen: save the date 3 april

Datum event: 03.04.2023

Het succes van het eerste The Floris live debat op 10 november krijgt een vervolg op maandag 3 april a.s. Opnieuw is Kasteel Woerden de plaats van handeling en opnieuw wordt het duo Charles Groenhuijsen (debatleider) en oud-rechter Theo Groeneveld (in een ‘Maarten van Rossum-rol’) in stelling gebracht. De bijeenkomst, waarvoor PE-punten kunnen worden geschreven, is toegankelijk voor alle fiscale professionals die debatteren aan de hand van een drietal pittige stellingen rond het centrale thema ‘Fiscale ongelijkheid’.

The Floris-initiator Ineke Koele: “De try out van onze serie live debatten op 10 november is enorm goed bevallen. Er werd fanatiek en inhoudelijk uitstekend gedebatteerd en Kasteel Woerden blijkt een mooie, bij ons passende locatie die centraal gelegen is, op loopafstand van het NS-station. De combi van Charles Groenhuijsen als debatleider samen met zijn ‘sidekick’ Theo Groeneveld werkte ook aanstekelijk.”

Evaluatie van de try out leverde op dat de donderdag als een van de drukste kantoor- en filedagen in de week beter ingeruild kan worden voor de agendaluwere maandagmiddag. Het programma start om 14.30 uur en eindigt om 17.00 uur met een borrel.