Charles Groenhuijsen leidt eerste live debat The Floris op 10 november

Datum event: 10.11.2022

Journalist en tv-persoonlijkheid Charles Groenhuijsen leidt op 10 november het eerste live debat van The Floris. Toepasselijke plaats van handeling: de Floris V-zaal van Kasteel Woerden. 

Het verbindende thema voor de komende live debatten is Fiscale Ongelijkheid. De ingang voor het eerste debat wordt: “Beïnvloeding”. Aan de hand van prikkelende stellingen verkennen de deelnemers op Socratische wijze met elkaar hoe de dynamiek van beïnvloeding/lobby in het fiscale debat en de (politieke) besluitvorming van invloed is op een als wel of niet rechtvaardig ervaren belastingsysteem.

Het debat is uitsluitend toegankelijk voor fiscale professionals: in de eerste plaats voor de leden van The Floris, maar ook voor fiscalisten die overwegen zich aan te sluiten bij de nieuwe beweging die een ridderlijke lans breekt voor een kritisch, maar vooral genuanceerd fiscaal debat.

Als het programma (start 14.00 uur) volledig bekend is, start de inschrijving voor leden en belangstellenden uit het gehele fiscale domein.