Eerste The Floris-podcast in de lucht: “Belastingen getaxeerd”

De eerste podcast-productie van The Floris is in de lucht en valt te beluisteren op Spotify. Onder de titel “Belastingen getaxeerd” zullen Ineke Koele en Pim Perquin als “fiscaal duo” vanaf nu regelmatig in deze nieuwe serie hun licht laten schijnen over heikele fiscale zaken. En wel op zo’n manier dat ook gewone stervelingen het kunnen begrijpen. In de eerste aflevering gaat het over het mijnenveld dat BOR (Bedrijfsopvolgingsregeling) heet.

Binaire emoties

Ineke Koele, oprichter van The Floris: “Het debat over belastingen is niet altijd constructief en genuanceerd en wordt in toenemende mate gekaapt door binaire emoties. The Floris brengt het debat naar een hoger peil met een beschouwende en overzichtelijke toon en draagt oplossingen aan.”

Perquin

Koele en Perquin lijken elkaar op fiscaal gebied mooi aan te vullen. Laatstgenoemde was na zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden ruim 29 jaar partner en bestuurder bij BDO. Nu werkt hij al enige tijd parttime voor de Belastingdienst bij Grote ondernemingen. Hij is tevens toezichthouder, begeleider van professionals, familiebedrijven, ondernemers en ambtenaren als gespreksleider, dagvoorzitter en trainer.

Koele

Advocaat en fiscaal expert Ineke Koele is behalve initiatiefnemer van The Floris eigenaar van Koele Tax & Legal Perspecta, een onafhankelijk, geïntegreerd belastingadvies- en advocatenkantoor dat zich toelegt op Geavanceerde Adviseringen Probleemoplossing voor ondernemers en particulieren: Private Clients en uiteenlopende instellingen: Non-Profits. 

Beluister nu Aflevering 1 van The Floris-podcast “Belastingen getaxeerd”: klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *