Aflevering 2 van "Belastingen getaxeerd"

Beluister nieuwe The Floris-podcast over “Opmerkelijke belastingconstructies”

Er is een nieuwe The Floris-podcast-aflevering te beluisteren op Spotify. Onder de titel “Belastingen getaxeerd” laten Ineke Koele en Pim Perquin als “fiscaal duo” opnieuw hun licht schijnen over een heikele fiscale zaak. En wel op zo’n manier dat ook gewone stervelingen het kunnen begrijpen. In de tweede aflevering gaat het over de door de overheid aangemerkte “Opmerkelijke belastingconstructies”. Het meest opmerkelijke hieraan lijkt de kwalificatie “opmerkelijk”…

Binaire emoties voorbij

Ineke Koele, oprichter van The Floris: “Het debat over belastingen is niet altijd constructief en genuanceerd en wordt in toenemende mate gekaapt door binaire emoties. The Floris brengt het debat naar een hoger peil met een beschouwende en overzichtelijke toon en draagt oplossingen aan.”

Perquin

Koele en Perquin lijken elkaar op fiscaal gebied mooi aan te vullen. Laatstgenoemde was na zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden ruim 29 jaar partner en bestuurder bij BDO. Nu werkt hij al enige tijd parttime voor de Belastingdienst bij Grote ondernemingen. Hij is tevens toezichthouder, begeleider van professionals, familiebedrijven, ondernemers en ambtenaren als gespreksleider, dagvoorzitter en trainer.

Koele

Advocaat en fiscaal expert Ineke Koele is behalve initiatiefnemer van The Floris eigenaar van Koele Tax & Legal Perspecta, een onafhankelijk, geïntegreerd belastingadvies- en advocatenkantoor dat zich toelegt op geavanceerde advisering en probleemoplossing voor ondernemers en particulieren: Private Clients en uiteenlopende instellingen: Non-Profits. 

Beluister nu Aflevering 2 van The Floris-podcast “Belastingen getaxeerd”: klik hier

Lees het kritische artikel over “Opmerkelijke belastingconstructies” van Ineke Koele op onze website: klik hier

Aflevering 1 over de Bedrijfsopvolgingsregeling gemist? klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *